Evenimentul Zilei > Actualitate > E incredibil ce a făcut o chinezoaică, pe aeroportul din Beijing, cu sticla de coniac pe care forţele de securitate au pus-o s-o arunce
E incredibil ce a făcut o chinezoaică, pe aeroportul din Beijing, cu sticla de coniac pe care forţele de securitate au pus-o s-o arunce

E incredibil ce a făcut o chinezoaică, pe aeroportul din Beijing, cu sticla de coniac pe care forţele de securitate au pus-o s-o arunce

O chinezoaică, pe care agenţii de securitate ai aeroportului din Beijing nu au lăsat-o să se îmbarce cu o sticlă de coniac scump, nu a vrut să irosească preţioasa licoare şi a decis să o bea în întregime. Însă, după ce a băut conţinutul, pasagera s-a îmbătat atât de rău, încât nu a mai putut lua avionul.

Femeia, al cărei nume este Zhao, transporta o sticlă de coniac franţuzesc Rémy Martin de 200 de dolari în bagajul de mână. Când a ajuns la punctul de control şi conform procedurilor care se respectă pe toate aeroporturile din lume, a fost informată că nu poate trece cu sticla în zona de îmbarcare şi că trebuie să o lase acolo.

Zhao, în vârstă de 40 de ani, a decis să nu renunţe la preţioasa sticlă – pe care se pare că o cumpărase din SUA – şi a băut-o pe loc. Câteva minute mai târziu personalul aeroportului a găsit-o trântită pe jos, plângând şi vociferând.

"Era atât de beată că nu se putea ţine pe picioare, astfel încât am aşezat-o într-un scaun cu rotile să se odihnească", a spus unul dintre poliţiştii care a avut grijă de femeie.

În urma acestui incident, căpitanul avionului care urma să efectueze o cursă între Beijing şi oraşul Wenzhou a refuzat să îmbarce femeia de teamă să nu afecteze siguranţa celorlalţi pasageri.

Zhao s-a trezit câteva ore mai târziu, le-a mulţumit poliţiştilor că au avut grijă de ea şi a luat legătura cu membri ai familiei sale, care au dus-o acasă.