După Londra a urmat Olanda. Atac armat în Haga. Există mai multe victime

După Londra a urmat Olanda. Atac armat în Haga. Există mai multe victime

La un interval de doar câteva ore de atacul terorist din Londra, a avut loc și un atac armat în Haga, Olanda. Mai multe persoane au fost înjunghiate.

Mai multe persoane au fost grav rănite, vineri, prin înjunghiere pe o stradă comercială din Haga, suspectul fiind încă în libertate, a anunţat poliţia olandeză, transmite Reuters. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore de incidentul terorist din Londra.

Serviciile de urgenţă au fost trimise la faţa locului, a transmis poliţia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit cotidianul olandez De Telegraaf, incidentul s-a petrecut pe artera comercială Grote Marktstraat, una din cele mai mari din Haga.

Strada era plină de persoane ieşite la cumpărături de Black Friday.

Suspectul se află încă în libertate. Poliţia a anunţat că este căutat un bărbat în jur de 45-50 de ani, cu ten uşor închis la culoare şi păr ondulat, şi purtând un fular şi un trening gri.

Două persoane rănite în timpul atacului terorist din Londra au murit la spital în ciuda încercărilor medicilor de a-i ține în viață.

„Un suspect de sex masculin a fost împuşcat de poliţişti specialişti înarmaţi din cadrul poliţiei londoneze şi pot confirma că suspectul a decedat la faţa locului”, a declarat şeful diviziei antiteroriste, Neil Basu, despre incidentul din Londra.

„Un număr de alte persoane au fost rănite în acest incident”, a afirmat Basu într-o declaraţie de presă. „Credem că un dispozitiv care a fost ataşat de corpul suspectului era un dispozitiv exploziv fals”, a indicat el.