Evenimentul Zilei > Sport > După eşecul de la Giurgiu, în prima etapă a noului campionat de fotbal, la Steaua e fierbere mare. Zenga s-ar putea întoarce ca antrenor, după 13 ani, la acest club
După eşecul de la Giurgiu, în prima etapă a noului campionat de fotbal, la Steaua e fierbere mare. Zenga s-ar putea întoarce ca antrenor, după 13 ani, la acest club

După eşecul de la Giurgiu, în prima etapă a noului campionat de fotbal, la Steaua e fierbere mare. Zenga s-ar putea întoarce ca antrenor, după 13 ani, la acest club

După ce a pierdut la Giurgiu în faţa Astrei, în primul meci din actaulul campionat, Steaua pare să fi intrat în fierbere. Actualul antrenor, Nicolae Dică, ar putea fi înlăturat.

Printre numele vehiculate ale noului antrenor se numără şi cel al lui Walter Zenga, scrie portalul www.sport.ro.

Dacă aşa va fi, atunci Zenga se va întoarce la echipa pe care a mai antrenat-o cu 13 ani în urmă.  

Pe de altă parte, Nicolae Dică, actualul antrenor, recunoaşte că de când a venit la Steaua a simţit o presiune foarte mare asupra lui. Scaunul de antrenor depinde de rezultate.

"Cu sabia deasupra capului sunt de când am venit la Steaua. Dacă nu voi avea rezultate, normal că voi fi dat afară", spune Nicolae Dică.

Adevărul e că de zece ani nu s-a mai întâmplat ca Steaua să fie învinsă chiar în primul ei meci din nou sezon.

Gigi Becali a găsit până acum doi jucători pe care îi consideră vinovaţi pentru eşecul de la Giurgiu. Este vorba despre Tănase şi Coman.

Nu există, cel puţin pentru moment, nicio declaraţie oficială legată de posibila plecare a lui Dică. Dar zvonurile circulă totuşi.

Pe lângă numele lui Walter Zenga, alte două au şanse destul de importante pentru a ocupa scaunul de antrenor, dacă Nicolae Dică va pleca. Este vorba despre Massimo Pedrazzini și Ionuț Chirilă.