Evenimentul Zilei > Actualitate > După ce Mourinho i-a arătat ușa, Rooney ar putea să ajungă în Italia. Ar fi TRANSFERUL IERNII
După ce Mourinho i-a arătat ușa, Rooney ar putea să ajungă în Italia. Ar fi TRANSFERUL IERNII

După ce Mourinho i-a arătat ușa, Rooney ar putea să ajungă în Italia. Ar fi TRANSFERUL IERNII

Wayne Rooney (31 de ani) este tot mai aproape de o despărțire de Manchester United. Ar fi chiar o lovitură de teatru pe „Teatrul viselor”, iar acest lucru stă la mâna lui Jose Mourinho, tehnicianul „diavolilor”.

Wayne Rooney, unul dintre star-urile lui United, nu mai intră în grațiile lui Mourinho, de când portughezul a venit la cârma echipei, din vară. Chiar dacă Zlatan Ibrahimovici nu a confirmat nici până acum pe „Old Trafford”, Mourinho îl ține în continuare pe tușă ăe Rooney. Atacantul a venit la United în vara lui 2004, iar până acum a marcat 246 de goluri în 532 de meciuri pentru „diavoli”. În acest moment, Rooney mai are contract cu gruparea din Manchester încă două sezoane.

Se pare că Wayne Rooney este primit cu brațele deschise de Inter Milano. Italienii nu trec printr-o perioadă de grație în Serie A, iar tehnicianul Frank De Boer vrea să redreseze situația prin aducerea la echipă a atacantului englez. Însă, oferte pentru Rooney mai sunt, atât din China, cât și din MLS (prima ligă din SUA).