Evenimentul Zilei > Monden > După ce au fugit de regină, Meghan şi Harry se ascund de coronavirus. Ce ţară au ales pentru refugiu
După ce au fugit de regină, Meghan şi Harry se ascund de coronavirus. Ce ţară au ales pentru refugiu

După ce au fugit de regină, Meghan şi Harry se ascund de coronavirus. Ce ţară au ales pentru refugiu

Meghan şi Harry au decis să se mute din Canada din cauza pandemiei de coronavirus. Surse spun că au ales un oraş drag ei unde crede că ar fi mai siguri după ce coronavirusul se răspândeşte pe tot globul.

Deşi SUA și Canada, care au introdus interdicții de călătorie săptămâna aceasta, şi multe alte țări și-au sfătuit cetățenii să limiteze orice călătorie neesențială, cu toate acestea, Harry și Meghan încă își văd obiectivele în SUA, potrivit unei surse.

Mai mult, sursa a afirmat că prințul Harry și Meghan Markle caută să-și cumpere o casă în Los Angeles şi asta cât mai repede în ciuda faptului că locuiesc într-un conac de 10 milioane de lire sterline pe insula Vancouver, dar, se pare, că nu se simt în siguranţă.

Cuplul dorește să petreacă mai mult timp în patria lui Meghan. „Asta și-au dorit întotdeauna Meghan și Harry – să-și creeze propria viață. „Trebuie să simți ca o imensă ușurare să ieși din Marea Britanie și să-și urmeze propriul drum”, a spus  sursa, care a vorbit pentru People Magazine.

„Le place să fie în Canada, dar se uită și la casele din LA, probabil vor avea case în ambele locuri”. Şi, ţinând cont că toţi prietenii ei sunt în LA cuplul se va muta mai repede decât se presupunea, pentru că acolo este lumea ei, dar oare mai sigură?

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: