Evenimentul Zilei > Actualitate > După ce a câștigat un nou titlu de campion în Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu se DESPARTE de Al Ahli. Vine la națională?
După ce a câștigat un nou titlu de campion în Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu se DESPARTE de Al Ahli. Vine la națională?

După ce a câștigat un nou titlu de campion în Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu se DESPARTE de Al Ahli. Vine la națională?

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Al Ahli, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, a bifat un nou titlu de campioană în Emiratele Arabe Unite. Însă, ieri, românul a lăsat să se înțeleagă că va părăsi echipa.

Cosmin Olăroiu pare hotărât să plece de la gruparea alături de care a cucerit două titluri în Emirate, și a bifat o finală a Ligii Campionilor Asiei, în sezonul trecut. Ieri, după remiza cu Bani Yas, scor 2-2, declarația tehnicinaului român a lăsat loc de interpretări cum că nu va mai continua la Al Ahli din sezonul următor.

„Eu sunt profesionist. Îmi fac meseria cât pot de bine, lucrez numai acolo unde munca mea este respectată. În cei trei ani de zile de aici am reuşit lucruri fantastice: două supercupe, două campionate, Cupa Golfului şi patru finale. Cinci trofee, patru finale în trei ani, nu e rău.

Îmi cer scuze încă o dată că nu am putut să fac mai mult. Sper ca cei care vor veni în locul meu să facă mai mult decât am făcut eu şi sper ca Al Ahli să continue pe acelaşi drum. Vă mulţumesc, le mulţumesc jucătorilor şi tuturor oamenilor cu care am colaborat”, a spus Cosmin Olăroiu în conferinţa de presă de la finalul partidei.

În cazul în care va părăsi gruparea din Emirate, Olăroiu ar putea veni la cârma naționalei României, post ce va fi lăsat vacant de Anghel Iordănescu după EURO 2016. Nu de puține ori, FRF a anunțat că Oli este unul dintre antrenorii favoriţi pentru a prelua selecţionata „tricoloră”.