Evenimentul Zilei > International > Ducesa, deși este însărcinată a ales o ținută îndrăzneață. A lăsat să se vadă tot, dar a strălucit
Ducesa, deși este însărcinată a ales o ținută îndrăzneață. A lăsat să se vadă tot, dar a strălucit

Ducesa, deși este însărcinată a ales o ținută îndrăzneață. A lăsat să se vadă tot, dar a strălucit

Tabloidul britanic The Sun a publicat imagini cu ducesa Meghan de Sussex într-o fustă foarte îndrăzneață, transparentă, care lăsa să i se vadă lenjeria intimă.

Ducesa, care a anunțat recent că este însărcinată, a făcut, împreună cu prințul Harry, o vizită în Oceania. Fosta actriţă americană şi prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, au participat la 76 de evenimente în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, care a făcut o paradă de ţinute de designer, schimbând uneori şi patru pe zi, scrie presa de profil. Jurnaliștii au remarcat și gafele vestimentare ale ducesei: fusta prea transparentă, marca Givenchy și o rochie roșie pe care a purtat-o, dar de pe care a uitat să înlăture eticheta, care îi atârna de tiv.

Cuplul regal a anunţat că Meghan este însărcinată, copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019.
Chiar dacă este însărcinată, Meghan nu a ezitat să meargă în Tonga şi Fiji, locuri cunoscute ca zone cu risc de infectare cu virusul Zika, care se transmite prin intermediul înţepăturilor de ţânţari.