Paul Shepherdson (Richard Gere) este un fost agent CIA care si- petrecut intreaga cariera urmarindu-l pe “Cassius”, un legendar asasin profesionist de origine sovietica. Acesta este convins că vechiul lui rival a decedat cu multă vreme în urmă.
În momentul în care un senator nord-american este asasinat într-un mod ce pare a fi semnătura distinctivă a lui Cassius, Paul este  rechemat la birou de către fostul lui şef, Tom Highland (Martin Sheen) pentru a soluţiona cazul
Tânărul agent FBI Ben Geary (Topher Grace) este însărcinat să facă echipă cu Paul pentru a rezolva această crimă bizară.
Agentul Geary, care şi-a scris teza de masterat despre vânarea criminalului sovietic de către Shepherdson, este convins că acesta a reieşit la suprafaţă. Pe măsură ce Shepherdson şi Geary investighează atât crimele din trecut cât şi cele din prezent, aceştia descoperă că Cassius ar putea să nu fie persoana care au crezut ei mereu că este, forţându-i pe amândoi să reexamineze totul şi pe toţi din jurul lor.. (PRO TV, 20.30)

The Double
Cu: Richard Gere, Martin Sheen, Topher Grace
Regizor: Michael Brandt
Thriler/ 2011