Vineri seară, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția într-unul dintre cele faimoase cluburi din Capitală, unde vedeta a ales să se distreze alături de câteva prietene. În cea mai sexy ținută posibilă, iubita lui Alex Bodi a întors toate privirile de cum a pășit în local, unde amica sa, Adelina Nica, își serba ziua de naștere.

După câteva minute pentrecute alături de prietenele ei, Bianca Drăgușanu a început să danseze cu Bozo. Cei doi au atras toate privirile și au avut parte de o noapte de nota 10.

Cu toate că a atras toate privirile, prezentatoarea TV a avut, însă, ochi doar pentru Bozo, cel care i-a „ținut de urât” în lipsa lui Alex Bodi, care se afla la Mediaș. Cert este că între cei doi pare că s-a format o relație de prietenie, care cu greu poate fi ruptă pe viitor.

Bianca Drăgușanu are toate motivele să-l țină aproape pe Răzvan Plumb. Pentru că Bozo nu este deloc un tip conflictual, nu a făcut niciodată probleme în cluburi, este un băiat finuț, cu mult bun simț și, cel mai important, știe să se și distreze, scrie Cancan.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă la sfârșitul anului trecut, dar, la scurt timp, s-au împăcat. Acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

„Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a dezvăluit, recent, o sursă din anturajul superbei blonde.

 

Te-ar putea interesa și: