„La mulţi ani, Sofia!!!! Te iubim din toată inima! ???? 3 ani plini de fericire pură! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul imaginii de pe contul de Instagram, pe care a postat-o.

„SNS❤️ 3ani (SNS – Sofia Natalia Slav)”, a fost mesajul lui Victor Slav.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, uitându-se un eveniment mai puţin plăcut care a avut loc într-o parcare, între Bianca şi Alex Bodi, actualul soţ.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii unor momente extrem de violente, care s-au petrecut, în urmă aproape două săptămâni, în unul dintre cele mai renumite localuri de pe malul lacului Herăstrău. Musculosul a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

Cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. După ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forţa din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa, potrivit cancan.ro