Jurnalistul a făcut dezvăluiri legate de metoda prin care a reușit să slăbească. De altfel, acesta a spus și care este produsul alimentar pe care românii ar trebui să îl ocolească.
Dragoș Pătraru a reușit să scape de aproape 42 de kilograme. După o perioadă în care a studiat intens modul în care alimentația poate influența organismul, acesta a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Jurnalistul a afirmat că românii ar să selecteze cu mare atenție produsele alimentare pe care le aleg de pe piață.
Dragoș Pătraru le recomandă românilor să evite aceste produse alimentare
După ce a reușit să se transforme complet, jurnalistul oferă sfaturi valoroase despre nutriție. Dragoș Pătraru a vorbit deschis despre modul în care a reușit să piardă un număr impresionat de kilograme. Acesta a slăbit aproape 42 de kilograme după ce a ales un stil de viață sănătos.
Ajuns la vârsta de 45 de ani, incisivul jurnalistul reușește să se mențină în formă. De altfel, el a dezvăluit câteva dintre regulile de bază ce țin de alimentație. Acestea au legătură cu aportul de carne adus în organism,dar și cu produsele produsele procesate. Dragoș Pătraru susține că făina albă, sucurile de fructe sau zahărul sunt extrem de nocive pentru organism.
Covrigii, pericol pentru sănătate
Produsele de patiserie, bogate în grăsimi sunt dăunătoare sănătății. De altfel, acestea reprezintă carbohidrații pe care românii ar trebui să îi evite. În topul celor mai nocive produse alimentare ar fi zahărul, susține Dragoș Pătraru. Totodată, jurnalistul susține că românii aleg să consume zilnic un produs care le poate afecta sănătatea. Covrigii din făină albă reprezintă un adevărat pericol pentru organism.
„Zahărul în orice formă, tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul aș scoate-o, tot ce înseamnă făină albă, orez alb, toate lucrurile astea, patiserie, covrigărie. Nu mai mâncați covrigi, nu mai mâncați! Alea sunt dezastru pentru sănătate. ”, a explicat acesta.
Mai mult, Dragoș Pătraru susține că românii greșesc atunci când aleg să consume sucurile de fructe.
Cu toate că fresh urile sunt incluse în numeroase diete de slăbire, acestea nu ar fi deloc sănătoase.
,,Nu mai beți freshuri! Oamenii nu înțeleg. Nu mai bea fresh, mănâncă portocala întreagă! Mănâncă lămâia, ce îți pui tu în acel fresh, mănâncă așa.Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului. Fructoza, odată ajunsă în fresh, nu mai are nicio barieră. Atunci este foarte nasol pentru organism. Fructele sunt senzaționale întregi .”, a mai adăugat jurnalistul.
Dragoș Pătraru a ales să nu mai consume carne
Conform INS, un român consumă lunar peste 3,39 kilograme de carne. Dragoș Pătraru a reușit să renunțe la acest aliment. Mai mult, celebrul jurnalist susține că odată cu acest pas, sănătatea i s-a îmbunătățit semnificativ. De altfel, toată familia prezentatorului a ales acest stil de viață. El a mărturisit că fiica și soția lui au optat pentru a renunța complet la carne.