„Am avut o discutie de suflet cu pensionarii PSD… Să se termine moțiunea și ieșim să discutăm.

– Ati vorbit și despre dosarele dumneavoastră?

Da, am vorbit si despre dosarele mele, domnișoară!

– De ce țipați?

Nu, nu țip, v-am zis ca să auziți foarte bine.”, a afirmat Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

Liderul PSD, a ținut un discurs pensionarilor despre statul paralel și șeful statului Klaus Iohannis. Reacția președintelui PSD, vine în urma atacurilor lansate, ieri, de Iohannis, care i-a transmis lui Dragnea că ar trebui să demisioneze. Pensionarii au avut parte de un discurs virulent din partea liderului social-democraților, care le-a vorbit despre Klaus Iohannis și statul paralel pe un ton atât de ridicat, încât se auzea şi de afară.
 
Marţi seara, Liviu Dragnea a fost din nou în faţa procurorilor, unde a fost înştiinţat în legătură cu sechestrul instituit în dosarul Tel Drum şi care se ridică în cazul său la 127 de milioane lei. La intrare şi ieşire, liderul PSD a fost ajutat de jandarmi să se deplaseze, în condiţiile în care atât susţinători, cât şi contestatari s-au înghesuit la uşa DNA.
 
În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele despre care vorbesc procurorii ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era președinte al Consiliului Județean Teleorman.