Evenimentul ZileiPoliticaApariția IUBITEI la Congres, FATAL pentru liderul PSD? „Dragnea este un ȚĂRAN în sensul rău al cuvântului”

Apariția IUBITEI la Congres, FATAL pentru liderul PSD? „Dragnea este un ȚĂRAN în sensul rău al cuvântului”

Apariția IUBITEI la Congres, FATAL pentru liderul PSD? „Dragnea este un ȚĂRAN în sensul rău al cuvântului”
Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost criticat de jurnalistul EVZ, Mirel Curea, în urma ultimelor acțiuni ale celui care este liderul partidului de la putere.

Gestul lui Liviu Dragnea de a se prezenta cu iubita mai tânără cu 30 de ani în fața tuturor social-democraților a fost aspru criticat de Mirel Curea. Discuția s-a purtat în contextual în care abuzurile devoalate de procurorii DNA necesită o opoziție dură.

“Dragnea este un țăran în sensul rău al cuvântului, vine cu o păsărică de 25 de ani la un congres. Acesta este gestul unui om deșănțat, are libertatea de a face ceea ce dorește. Dar să vii la congres cu o femeie care are vârsta fiicei tale? Cetățeanul acesta este liderul unui partid de stânga, care trebuie să se preocupe de omul de rând.

Liderul unui partid cu orientări de stânga nu trebuie să fie rupt de foame, poate să fie înstărit, dar băiatul acesta are fason de lider de stânga? Cum să te duci în fața oamenilor cu o fată care a fost minoră până acum câțiva ani? Ăștia mă conduc pe mine, care își pierd mințile în fața unei muieri?”, s-a întrebat, retoric, Mirel Curea la Antena 3, în emisiunea Adevăruri de viață, prezentată de Dana Chera.

 


Accesează: