. În urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis, variantele inițiale, Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidaturile.

Săptămâna trecută, conform informațiilor oferite de Antena 3,  Dragnea îi avea în calcul pe Dragoș Benea pentru funcția de ministru al Transporturilor, iar pe deputatul Laura Moagher pentru fucnția de ministru al Ministerul Dezvoltării Regionale.      

Confrom CV-ului disponibil pe site-ul Camerei Deputaților, Laura Moagher, în vârstă de 39 de ani, este deputat de Prahova din anul 2016. Este licențiată în drept și a urmat un master în „Securitate comunitară și terrorism”. În ceea ce privește experiența politică, Moagher a deținut funcții precum cele de consilier judetean – Consiliul Judetean Prahova, coordonator campanie alegeri locale PSD Prahova secretar executiv PSD Prahova, vicepresedinte al Organizației Femeilor Social-Democrate.

Dragoș Benea este senator de Bacău, ales pe listele din 2016. Aceste este mebru în Comisia pentru ape, păduri și pescuit, dar și membru al Comisiei pentru administrație publică. Confrom fișei sale de senator disponibilă pe site-ul Senatului României, acesta nu are nicio delcarație politică, întrebare sau interpelare, iar cuvântul în plen nu l-a luat decât de două ori.