"Nu ştim ce se va întâmpla în comisie. Am înţeles de la unii colegi că există rezerve serioase în ceea ce priveşte votul pentru doamna Ghiurco, pentru că am înţeles că este în proces chiar cu TVR-ul şi toţi colegii au spus că nu prea au cum să o voteze, pentru că e la nelalocul ei această situaţie. (…) Au deja serioase semne de întrebare. Şi senatorii şi deputaţii au serioase rezerve în privinţa asta şi este foarte posibil să voteze împotrivă", a precizat Dragnea, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD, potrivit Agerpres.

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc luni în şedinţă comună pentru a vota asupra propunerii Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice – Monica Ghiurco.

Monica Ghiurco va fi audiată mai întâi în comisiile parlamentare pentru cultură, urmând ca, de la ora 18,00, plenul reunit să decidă prin vot secret dacă aceasta va ocupa funcţia de preşedinte-director general al SRTv.