Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea este manverat de Florian Coldea, iar Sorin Grindeanu de Victor Ponta! Cum vede Dan Andronic scenariul declanșării crizei politice pentru salvarea șefei DNA
Liviu Dragnea este manverat de Florian Coldea, iar Sorin Grindeanu de Victor Ponta! Cum vede Dan Andronic scenariul declanșării crizei politice pentru salvarea șefei DNA

Liviu Dragnea este manverat de Florian Coldea, iar Sorin Grindeanu de Victor Ponta! Cum vede Dan Andronic scenariul declanșării crizei politice pentru salvarea șefei DNA

Liviu Dragnea este manevrat "în orb" de Florian Coldea,fostul prim-adjunct al directorului SRI, iar Sorin Grindeanu de Victor Ponta. Așa vede jurnalistul Dan Andronic scenariul lansat pe blogul Contelui de Saint-Germain, cel despre care se spune că reprezintă opiniile unui fost ofițer superior de infomații din SRI.

Dan Andronic este care a anunțat în EvZ înaintea celorlalți că Sorin Grindeanu nu își va da demisia, că acesta a primit sprijin instituțional și că se urmărește spargerea PSD. Totodată, într-un editorial publicat ieri dimineață a demonstrat că cel care se află în spatele lui Sorin Grindeanu este Victor Ponta.

Redăm integral postarea acestuia:

"Sincer să fiu m-am gândit și eu că asistăm la o diversiune epică, că Dragnea și Ponta sunt manevrați de Binom. 
Dacă ar fi să credem în acest scenariu și să dau un pronostic, cred că mai curând Ponta a bătut palma cu "băieții"
Ponta este cel care l-a incitat pe Grindeanu să reziste, a tulburat apele cât a putut de mult, a scris și a dat telefoane. 
Eu cred, așa cum îmi spunea o prietenă bine informată, că (nici) lui VP nu-i convine deloc ce am tot scris în "Noi suntem Statul!" și dezvoltarea pe care au luat-o dezvăluirile.
(Ponta) Știe că a avut o contribuție masivă la edificarea sistemului securist pe care s-au bazat Kovesi și Coldea.
Așa că Ponta le salvează fundurile înroșite de atâta stat pe weceu, ei îi rezolvă dosarele penale de la DNA și din instanță.
Am două completări pentru scenariul Contelui de Saint Germain:
1. Părerea mea este că Dragnea și Grindeanu au fost exploatați în orb. Primul de Florian Coldea, al doilea de (Victor) Ponta. 
2. Prostia omenească joacă un rol important în această criză.
Susținerea guvernului Ponta cu Grindeanu premier de către UM Hotnews și UM Digi 24, plus adeziunile entuziaste ale lui Prună, Macovei, etc și ale jurnaliștilor școliți la cursurile seriale ale generalului Dumbravă, îmi aduc argumente în plus."