Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, LOVIT de unde se aștepta mai puțin: „ Eu am încredere în OLAF”
Dragnea, LOVIT de unde se aștepta mai puțin: „ Eu am încredere în OLAF”

Dragnea, LOVIT de unde se aștepta mai puțin: „ Eu am încredere în OLAF”

Mihai Tudose a făcut o serie de declarații surprinzătoare la adresa șeful PSD, Liviu Dragnea, legat de acuzațiile din Dosarul Teldrum.

Întrebat ce părere are, premierul a răspuns senin. „Asta e chiar o întrebare? Eu am încredere în OLAF”, a spus Tudose. Aceasta a vorbit și despre protestele care au avut loc duminică seară în toată țara. 

„Eu nu am auzit proteste mari pe această zonă de fiscalitate. Au fost nişte exacerbări ale unor lideri. S-au urcat pe alt protest. Legile sunt în Parlament. Nu face Guvernul amendamente la legile justiţiei. Nu a plecat ca şi proiect de lege de la Guvern", a spus Tudose.

Premierul spune că nu vor fi probleme cu salariile în 2018. „Poate e şi vina Guvernului. Am avut şi astfel de discuţii. Să se prezinte mai bine noile legi fiscale. Nu vor fi probleme. Noi guvernăm patru ani de zile. E vorba de impozitul pe venitul global, atunci vorbim şi de acel impozit. Ministerul finanţelor să explice mai bine. Vă spun când vine bugetul unde vor fi majorări”, a încheiat Tudose.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: