Întrebat de presă dacă există „tabere” în partid, Liviu Dragnea a răspuns: „Le vedeţi voi. În fiecare aflu de la voi. Iar mai apare o tabără, iar se închide altă tabără. În fiecare zi”, citat de stiripesurse.ro.

Liderul PSD a avut și o primă reacție legată de războiul dus în ultimele zile între Gabriela Firea și Mihai Tudose. El a susținut că cei doi s-au împăcat.

„Eu cred că s-au lămurit (…) Suntem cu toții camarazi!”, a spus Dragnea. 

La rândul său, premierul Tudose a fost întrebat de jurnalişti, miercuri, la Parlament, după întâlnirea pe care a avut-o cu șeful Camerei Deputaților în biroul acestuia, dacă au fost rezolvate tensiunile dintre el şi edilul general al Capitalei. Șeful Executivului a dat un răspuns afirmativ.

Premierul nu a făcut alte comentarii pe acest subiect.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, după o întâlnire cu premierul Mihai Tudose pe tema bugetului din 2018, că relația dintre ei a fost „tensionată” în ultimele zile din cauza impresiei că premierul și-ar fi dorit să preia conducerea PSD, dar a devenit o relație „calmă”.

Firea a avut în prealabil și o întâlnire, miercuri dimineață, cu Mihai Tudose la Palatul Victoria, în această dimineață. La discuții au fost prezenți și primarii de sector, cât și vicepremierul Marcel Ciolacu.

Ulterior, ea a precizată că a discutat în particular cu premierul despre evenimentele din ultimele zile, când premierul a criticat-o pentru decizia organizării unui târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Referito rla afirmația ei că Tudose pare că vrea să preia PSD, Firea a zis că atât Tudose cât și ea au foarte multă treabă la Guvern, respectiv la Primărie, în timp ce PSD are un președinte.