Dragnea ÎL ATACĂ PE PREŞEDINTELE Iohannis cum N-A FĂCUT-O CINEVA VREODATĂ: “Trebuie audiat în dosarul Black Cube”

Dragnea ÎL ATACĂ PE PREŞEDINTELE Iohannis cum N-A FĂCUT-O CINEVA VREODATĂ: “Trebuie audiat în dosarul Black Cube”

Dragnea îl atacă pe preşedintele Iohannis.

La puţin timp după ce şeful statului, Klaus Iohannis, a declarat că nici Preşedinţia, nici el, nu au fost implicaţi în celebrul scandal Black Cube, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac fără precedent la adresa preşedintelui României.

”Mi-a arătat cineva ce a apărut în presă. Nu am alte informații. Dacă acel document e real, parte a unei declarații, la dosar, la DIICOT, prima întrebare e de ce nu a fost chemat președintele la audieri? Dacă era un alt cetățean, era chemat imediat. Mi se pare foarte grav, foarte greu de înțeles așa ceva, ca șeful statului să folosească acest tip de operațiune, profund ilegală. Ce reiese: că vrea să o dea jos pe Kovesi, că asta era ținta. Asta ar fi o dovadă maximă de ipocrizie, să vii la televizor să vii să spui că susții lupta anticorupție și pe cea care conduce această luptă, și în subteran, în mod ocult, vrei să o dai jos. Faptul că nu a fost chemat la audieri e inadmisibil. Dacă e adevărat, avem o foarte mare problemă.”, a spus Liviu Dragnea.

La aceată situaţie s-a ajuns după ce STIRIPESURSE.RO a publicat un document în care SRI și Președinția sunt acuzate că ar sta în spatele acțiunii Black Cube.

Ne puteți urmări și pe Google News