Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragnea, fotbalul și Centenarul! Ce spune despre victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaților împotriva Ungariei
Dragnea, fotbalul și Centenarul! Ce spune despre victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaților împotriva Ungariei

Dragnea, fotbalul și Centenarul! Ce spune despre victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaților împotriva Ungariei

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, i-a premiat, marți, la Parlament, pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaților, câștigători ai Campionatului Interparlamentar de Fotbal. Victoria echipei de fotbal a deputaților împotriva Ungariei a fost considerată de Dragnea ”de două ori mai prețioasă”, potrivit stiripesurse.ro. ”Ați bătut Ungaria în anul Centenar!”

„Vă felicit pentru succesul pe care l-ați obținut în Campionatul Balcanic Interparlamentar. M-am tot gândit cum să formulez, dar o spun direct: faptul că ați bătut Ungaria în anul Centenar face ca victoria asta să fie de două ori mai prețioasă. Chiar vreau să vă felicit. De abia aștept să stăm de vorbă așa informal și îmi povestiți și mie ce s-a întâmplat acolo. Am auzit că în meciul cu Turcia se blocase cronometrul. Nu se mai oprea meciul”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la festivitatea de premiere a membrilor echipei de fotbal a Camerei Deputaților.