Evenimentul Zilei > Justitie > Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Gabriel Oprea: Mi-a zis că știe de „statul de drept” cine va fi NUMĂRUL 1 în PSD
Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Gabriel Oprea: Mi-a zis că știe de „statul de drept” cine va fi NUMĂRUL 1 în PSD

Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Gabriel Oprea: Mi-a zis că știe de „statul de drept” cine va fi NUMĂRUL 1 în PSD

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri incredibile, marți seara, contracarând afirmațiile lui Gabriel Oprea, care a susținut că l-a ajutat pe Dragnea să ajungă președintele intermiar al PSD.

Dragnea a susținut că Oprea i-a declarat înainte de alegeri că a vorbit cu ”statul de drept” ca Valeriu Zgonea să devină președinte interimar, iar Dragnea președinte executiv. Această înțelegere îi fusese comunicată lui Gabriel Oprea de către prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

”Vă aduceți aminte când am fost în spatele sediului să bem un vin sau o bere, nu mai știu, era toată presa. Eu îmi dădusem demisia și peste 2-3 zile aveam CEX-ul care trebuia să aleagă președintele interimar. Domnul Oprea mi-a zis: știu de la statul de drept că Zgonea trebuie să fie numărul 1 și tu numărul 2. El mi-a spus că, de fapt, noi doi vom conduce.

Eu i-am spus că eu voi conduce interimar PSD, iar el a pus mâna pe telefon și a spus că sună la statul de drept. Nu știu ce vorbea cu interlocutorul, dar el i-a spus: uite, sunt cu Liviu și el nu știe nimic despre toate lucrurile astea.

Mi-a spus că a vorbit cu domnul Coldea și i-am spus: foarte bine, să candideze domnul Coldea, m-am ridicat și am plecat. Pe la 8 seara am fost sunat insistent de domnul Oprea să mă întâlnesc cu el la un restaurant, care nu prea avea clienți, un restaurant prin Piața Amzei. În separeu erau domnul Oprea, Vali Zgonea și Marian Oprișan. În separeu mi-a zis că a vorbit la statul paralel și se acceptă ca eu să fiu președinte interimar și domnul Zgonea numărul 2. Marian Oprișan s-a ridicat și a dat să plece, iar eu i-am spus că nu accept ca statul de drept să impună numărul 1 și numărul 2 la PSD, nici numărul 24.

Habar n-am dacă la celălalt capăt al firului era domnul Coldea sau nu, dar nu cred că mințea domnul Gabriel Oprea”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: