Despre 10 august, le-a spus ce le-am spus și noi. Nu cred că într-o țară, șeful statului ar fi ieșit să încurajeze să se iasă la un protest neautorizat și în a doua zi. Declanșarea efectivă a articolului 7 nu se va pune în practică nici pentru Ungaria. Este o operațiune plecată din țară, de la Iohannis, de la Macovei, care alimentează în permanență cu minciuni. Au folosit fotografii de la proteste din alte țări, pentru a spune că sunt fotografii de la protestul de la noi. Nu au lăsat nimic la voia întâmplării.  

 

Băsescu a făcut multe greșeli, dar niciodată nu și-a denigrat țara, s-a bătut cu liderii europeni. S-a bătut pentru orice ar fi creat avantaj pentru România. Aceste lucruri pleacă de la Iohannis. Are un singur obiectiv: un al doliea mandat. Nici el, nici PNL, după patru ani, nu pot prezenta un proiect concret. Vrea doar scandal. În 2019, anul în care vor continua măsurile pozitive, va fi pus într-o postură dificilă. Are un singur obiectiv, distrugerea PSD și a Guvernului. Mijloacele lui sunt ilegale. A folosit oameni din instituții. S-a bazat pe minciună, scandal, dezbinare, stradă. El a avut un singur proiect politic în 2016: împotriva mea și împotriva Guvernului. A mai făcut ceva, programul la PE era ca doamnei prim-ministru să i se dea câteva minute să își apere țara. Iohannis nu a tras sfori să blocheze această rezoluție. A tras sofori doar să se amâne pentru când nu va fi el acolo. Premierul va merge să își apere țara.

 

 

 

 

Întrebat care sunt planurile lui Iohannis și ale PNL, la niverl național, Dragnea a declarat „Are același plan ca în 2016, să îl cheme pe Tăriceanu și să îi spună să facă alianță cu celelalte partide. Singurul obiectiv este acela să cadă PSD și să își pună un Guvern al lui. El a și promis că va da jos Guvernul și va pune un Guvern al lui. Mai sunt doar 5 Guverne social democrate în Europa”.  

 

 

 

Te-ar putea interesa și: