Evenimentul Zilei > Actualitate > Două nume grele ale handbalului românesc îl CRITICĂ pe selecționerul Ambros Martin. „Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine”
Două nume grele ale handbalului românesc îl CRITICĂ pe selecționerul Ambros Martin. „Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine”

Două nume grele ale handbalului românesc îl CRITICĂ pe selecționerul Ambros Martin. „Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine”

Radu Voina și Cristian Gațu l-au criticat pe spaniolul Ambros Martin, pentru că selecționerul naționalei feminine de handbal nu vorbește limba română.

Radu Voina a afirmat că Ambros Martin ar trebui să vorbească româna, pentru a putea fi înțeles de toate jucătoarele primeri reprezentative.

„Ambros e un antrenor foarte bun, dar trebuie să vorbești românește la echipa națională. Trebuie să cunoști cultura handbalistică de aici și jucătoarele din România. Sunt convins că nu le cunoaște foarte bine. Bine, după prima săptămână de turneu totul era minunat, dar după aceea… Trebuie să faci de așa natură încât fetele să joace împreună. Ambros e un antrenor foarte bun, cu o carte de vizită impresionantă, dar eu sunt adeptul antrenorilor români, să se vorbească limba română la națională", a spus Voina la Digi Sport.

Și Cristian Gațu este de părere că nu toate jucătoarele noastre pricep indicațiile tehnicianului iberic. „Eu nu sunt convins că după un time-out fetele înțeleg tot ce spune Ambros. Ele par că înțeleg la final, când strigă Hai, România!, dar pe parcurs, dacă vă uitați, se unesc câte două și își zic: Ce a vrut să spună?. Se vede pe imagini, am văzut eu.”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News