Evenimentul Zilei > Monden > Dormea în grajd și le cânta animalelor. O vedetă din România mărturisește
Dormea în grajd și le cânta animalelor. O vedetă din România mărturisește

Dormea în grajd și le cânta animalelor. O vedetă din România mărturisește

Este una din cele mai îndrăgite cântărețe din România, dar despre copilăria ei se știu încă puține detalii. Cristina Bălan a făcut mărturisiri inedite, într-o emisiune TV. A dormit în paie și le cânta animalelor din grajd.

Invitată la emisiunea ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars, Cristina Bălan şi-a amintit de perioada copilăriei. Ea a povestit că a crescut înconjurată de animale. Și acum iubește foarte mult animalele și încearcă să le salveze.

Astfel, are acasă doi câini salvați de pe stradă, alături de o cățelușă bătrână, Bonnie. În plus, a mai salvat și mai multe pisici, împărțind, alături de soțul ei, pasiunea pentru animale.

”Nu cred că iubirea pentru animale se poate învăţa. Cred că există în noi, în om. Eu sunt puţin exagerată, ca să spun aşa. Am fost întotdeauna puţin exagerată cu iubirea faţă de animale, pe toate le-aş aduna şi aş sta numai pe lângă animale. Mergeam la bunici, la sat, şi asta era marea mea bucurie.

Bunicii mei aveau vacă, viţel. În fiecare an mergeam şi mă jucam cu viţelul. Cântam la vioară în perioada respectivă şi îmi luam vioara cu mine pentru că trebuia să studiez şi în vacanţă. Şi îmi luam şi cărţile de citit şi mergeam în grajd şi îi cântam vocal şi cu vioara şi atât îi plăcea încât plângea după mine când ieşeam din grajd.

Şi eu îl ţesălam frumos, îl făceam de era de expus în vitrină. Şi îl iubeam, dormeam cu el acolo, adică stăteam cu el între paie”, a spus cântăreața, potrivit spynews.ro.

Câștigătoare a concursului ”Vocea României”, Cristina Bălan este mama a doi gemeni cu sindrom Down.

Sursa: B1tv

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: