Donatella Versace, muza fratelui ei

Donatella Versace, muza fratelui ei

Gianni, Santo si Donatella Versace sunt cei trei frati italieni care au pus bazele imperiului Versace.

Ideea infiintarii unui atelier vestimentar i-a apartinut lui Gianni, care a mostenit priceperea mamei sale, si ea croitoreasa. La inceput, Donatellei ii fusese incredintat postul de PR al fratelui sau mai mare, dar cu timpul acesta si-a dat seama ca sora cea mica ii devenise muza si unul dintre cei mai buni critici.

In anii ‘80, Gianni creeaza parfumul Blonde, pe care i-l dedica Donatellei, si lanseaza brandul Versus, pe care i-l incredinteaza tot ei. Dupa tragicul eveniment din 1997, cand Gianni este asasinat de un criminal platit, cea care urca la conducerea companiei este Donatella, desi averea celebrului designer a fost lasata fiicei ei, Allegra, care avea la acea vreme numai 11 ani.

Dupa un an si trei zile de la moartea fratelui sau, Donatella lanseaza prima colectie care ii apartine in totalitate. Conform traditiei, colectia este prezentata pe marginea piscinei din incinta Hotelului Paris Ritz.

Ne puteți urmări și pe Google News

In fiecare an, Donatella continua sa-si etaleze creatiile in acelasi loc, desi in prezent este cunoscuta mai mult pentru petrecerile pretentioase, spectaculoase si cu invitati celebri.

Donatella intentioneaza sa deschida si al doilea Palazzo Versace, in Dubai, care va fi decorat de ea si ar urma sa aiba si un imens centru SPA. Primul Palazzo Versace se afla in Australia si este deja foarte cunoscut in randul celebritatilor. Beck, un fost model, este sotul Donatellei si cel care se ocupa de promovarea casei de moda. Cei doi au impreuna o fata, Allegra, si un baiat, Daniel.