Evenimentul Zilei > Actualitate > Doljeni traficanți d ețigări, prinși în Caraș Severin. Cum au încercat să scape de marfa de contrabandă
Doljeni traficanți d ețigări, prinși în Caraș Severin. Cum au încercat să scape de marfa de contrabandă

Doljeni traficanți d ețigări, prinși în Caraș Severin. Cum au încercat să scape de marfa de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au descoperit şi confiscat 500 pachete de ţigări de contrabandă, pe care doi tineri le transportau într- un autoturism.

Mașina, un Opel cu numere de Dolj, a fost oprită la control după ce polițiștii de frontieră au văzut că din respectivul autoturism s-a aruncat, la un moment dat, un colet, pe marginea drumului județean  571C. ”Poliţiştii de frontieră au recuperat bagajul aruncat şi au condus şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei doi, în vârstă de 23,respectiv 26 de ani,  domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin, transportau, în coletul aruncat, 500 de pachete ţigări, pentru care nu aveau documente de provenienţă. Ţigările, în valoare de 6.100 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă calificată”, transmit oficialii Poliției de Frontieră.