Evenimentul Zilei > Actualitate > DOLIU în POLITICA românească. Un fost SENATOR a încetat din viaţă
DOLIU în POLITICA românească. Un fost SENATOR a încetat din viaţă

DOLIU în POLITICA românească. Un fost SENATOR a încetat din viaţă

Veste tristă la început de an pentru lumea politică românească. În această dimineață fostul senator PRM Nicolae Iorga, a încetat din viaţă, după o boală care l-a răpus fulgerător.

„Filiala Brașov a PRM este înmărmurită după vestea care a căzut pe neașteptate peste noi. Suntem profund îndurerați și transmitem familiei comapsiune și sincere condoleanțe”, a declarat președintele filialei jduețene Braşov, Vasea Carchelan.

Nicolae-Marian Iorga, născut la 9 august 1946, a fost senator în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008, ales în județul Brașov pe listele partidului PRM. În legislatura 2000-2004, Nicolae-Marian Iorga a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Cuba și Canada.

Nicolae-Marian Iorga a înregistrat 40 de luări de cuvânt în ședințele parlamentare și a inițiat 2 propuneri legislative. În legislatura 2004-2008, Nicolae-Marian Iorga a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Marele Ducat de Luxemburg, Republica Africa de Sud, Republica Filipine, Republica Armenia și Republica Arabă Egipt.

În legislatura 2004-2008, Nicolae-Marian Iorga a înregistrat 193 de luări de cuvânt în 117 ședințe parlamentare și a inițiat 113 propuneri legislative din care 5 au fost promulgate legi, scrie newsbv.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: