Evenimentul Zilei > Sport > Doliu în sportul constănţean. A murit fostul fotbalist Dima Tararache
Doliu în sportul constănţean. A murit fostul fotbalist Dima Tararache

Doliu în sportul constănţean. A murit fostul fotbalist Dima Tararache

Fotbalul şi sportul constănţean sunt în doliu, după ce fostul fotbalist Dima Tararache, s-a stins din viaţă, la numai 59 de ani. Fostul jucător al FC Farul va fi înmormântat vineri.

Dima Tararache urma să împlinească 60 de ani pe 2 septembrie. În ultimii ani se retrăsese discret, în familie, după ce suferise un atac cerebral. Născut la Sinoe, în judeţul Constanţa, Dima Tararache a jucat fotbal la FC Farul, dar şi la alte echipe precum Dunărea Galaţi (pe perioada studenţiei) sau formaţiile din Medgidia, potrivit ziuadeconstanta.ro

 

Mesaje de condoleanţe au transmis atât FC Viitorul cât şi Academia Hagi.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, Dima Tararache! FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi anunță, cu regret, trecerea în neființă a fostului angajat al cluburilor noastre și jucător al Farului, Dima Tararache. Academia Hagi și FC Viitorul transmit condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece peste această suferință”, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.

„Dima a fost un om extraordinar, un prietern şi un coleg de echipă deosebit. Alături de Gabi Zahiu, era cel mai vesel din generaţia care ne-a unit la Farul. Regretăm nespus moartea sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus şi Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi şi fost jucător, antrenor şi preşedinte la FC Farul.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: