Evenimentul Zilei > International > Doliu în cinematografie. Lacrimi de DURERE pentru cel ce a fost PĂRINTELE lui ”Betty cea urâtă”
Doliu în cinematografie. Lacrimi de DURERE pentru cel ce a fost PĂRINTELE lui ”Betty cea urâtă”

Doliu în cinematografie. Lacrimi de DURERE pentru cel ce a fost PĂRINTELE lui ”Betty cea urâtă”

Producătorul şi scenaristul unor producţii cinematografice care au rulat în întreaga lume, , Fernando Gaitan, a murit în urmă cu două zile, într-o clinică din Bogota.

Bărbatul, născut la 9 noiembrie 1960, a avut o carieră impresionantă de peste 30 de ani. Bărbatul a avut mai multe succese, precum ”Betty cea urâtă”,  „La fuerza del poder (Forţa destinului, 1994)”, „Café con aroma de mujer (Cafea cu parfum de femeie, 1995)” sau „Hasta que la plata nos separe (2007)”.

„Clinica del Country informează cu regret că pacientul Fernando Gaitán Salom, scenarist şi producător de televiziune, a a murit marţi la ora locală 13:46 (18.46 GMT), după ce a fost internat la Secţia de urgenţe cu stop cardiorespirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, notează centrul medical într-un comunicat, conform wowbiz.ro

„Betty cea urâtă” a fost difuzat la televiziunea columbiană între 1999 şi 2001 şi a fost adaptată în 27 de ţări, printre care şi SUA, iar actriţa principală a fost América Ferrera.