Evenimentul Zilei > Social > Doi URŞI dependenţi de alcool din RUSIA, aduşi în România. Animalele primeau băutură de la beţivi
Doi URŞI dependenţi de alcool din RUSIA, aduşi în România. Animalele primeau băutură de la beţivi

Doi URŞI dependenţi de alcool din RUSIA, aduşi în România. Animalele primeau băutură de la beţivi

Doi urşi dependenţi de alcool vor fi mutaţi din Rusia în România, la rezervaţia de la Zărneşti

Judecătorii ruşi au decis ca urşii sa fie confiscaţi de la proprietarul lor, care îi ţinea într-o cuşcă neîncăpătoare şi murdară, în spatele unui restaturant din Soci. Cei doi urşi au ajuns dependenţi de alcool, pentru că vizitatorii le ofereau foarte des băuturi, notează agenţia ITAR Tass.

Proprietarul restaurantului a recunoscut în faţa judecătorului că obişnuia să îi trateze pe urşi cu bere, ca să suporte mai uşor clima extrem de caldă de la malul Mării Negre.

Fundaţia britanică Big Hearts şi Fundaţia Brigitte Bardot se vor ocupa de transportul animalelor până în Portul Constanţa.

La Zărneşti sunt acum 79 de urşi. Patru au fost aduşi din străinătate: unul din SUA, doi din Albania şi unul din Georgia.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.