Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident grav în Capitală. Doi medici au snopit în bătaie un bărbat. Totul a pornit de la o parcare
Incident grav în Capitală. Doi medici au snopit în bătaie un bărbat. Totul a pornit de la o parcare

Incident grav în Capitală. Doi medici au snopit în bătaie un bărbat. Totul a pornit de la o parcare

Frații Tarek și Wasim Nazer, doi medici din București, au agresat un bărbat, după ce acesta le-a reproșat că i-au blocat intrarea casei sale, parcând chiar în fața acesteia. Cei doi medici sunt proprietarii unei clinici medicale, aflată în apropiere de locuința victimei.

Incidentul s-a petrecut în fața casei victimei, lângă clinica medicilor din Piața Chibrit, aflată în Sectorul 1 al Bucureștiului. Frații Nazer au început să-l jignească și să-l amenințe pe bărbat, iar mai apoi încep să-l lovească, doborându-l la pământ.

Doi medici bucureșteni au bătut un bărbat din Sectorul 1

La vederea acestui lucru, o femeie îmbrăcată în halat alb, posibil o angajată a clinicii deținute de cei doi medici, a intervenit, în încercarea de a opri agresorii. Apoi, a fost apelat serviciul de urgență 112. Agenții de poliție au ajuns în fața Clinicii Masaya, unde doctorii Tarek și Wasim Nazer, deranjați de vecinul lor, l-au agresat cu lovituri de pumni și picioare.

Inițial, Wasim Nazer a fost cel care s-a pierdut cu firea în urma unor injurii adresate de ambele părți, moment în care medicul începe să alerge după victimă. Reușește să-l ajungă din urmă pe bărbat, după care îi aplică un prim pumn. În bătaie se implică și fratele lui, Tarek Nazer, în timp ce victima încerca să se apere de loviturile agresorilor.

La venirea Poliției, agresorii, dar și victima au dat declarați, urmând a fi desfășurată o anchetă în acest caz.

Cine sunt medicii Tarek și Wasim Nazer

Medicul ortoped Tarek Nazer și nutriționistul Wasim Nazer deschideau primul sediu al Clinicii Masaya în anul 2016, în Sectorul 3 din București, acolo unde peste 5000 de pacienți au beneficiat de serviciile lor medicale.

În 2019, Tarek Nazer se hotărăște să mai deschidă un sediu, chiar în centrul Bucureștiului, prilej cu care organizează un fastuos eveniment, la care au fost invitate inclusiv vedete renumite din țară. Inaugurarea sediului clinicii a fost făcută cu prezența primarului de la acea vreme, Daniel Tudorache, edilul Sectorului 1.

Medicul Tarek Nazer a profesat în spitale cu renume din Europa, fiind specializat în chirurgia modernă minim invazivă, cât și în chirurgia artroscopică a membrului inferior, medicul Tarek fiind coordonat de dr. Philip Hirst, celebrul medic ortoped al echipei Manchester United. Pe lângă asta, Tarek Nazer are o a doua specializare, în domeniul medicinei sportive, conform Cancan.