Evenimentul Zilei > International > Doctorii au descoperit nişte VIERMI NEMAIVĂZUŢI în corpul DEZERTORULUI nord-coreean
Doctorii au descoperit nişte VIERMI NEMAIVĂZUŢI în corpul DEZERTORULUI nord-coreean

Doctorii au descoperit nişte VIERMI NEMAIVĂZUŢI în corpul DEZERTORULUI nord-coreean

Soldatul nord-coreean care a reuşit luni să fugă în Coreea de Sud, deşi a fost rănit de mai multe gloanţe, se află într-o stare critică, spun medicii.

Militarul nord coreean care a sfidat focurile de armă fugind în Coreea de Sud se află într-o stare critică. Cinci dintre gloanţele trase de camarazii săi l-au atins.

A fost nevoie de multiple intervenţii chirurgicale pentru extragerea gloanţelor şi curăţarea rănilor.

Soldatul este inconştient şi se află la secţia de terapie intensivă a unei clinici sud-coreene, unde este tratat de doctorul Lee Kook-jong.

Una dintre marile probleme pe care echipa medicală le-a întâmpinat au fostmai mulţi paraziţi de mari dimensiuni, unii dintre ei de peste 25 de centimetri, aflaţi în intestinul militarului.

Paraziţii au făcut mai complicată intervenţia chirurgicală pentru îndepărtarea gloanţelor din abdomen, scrie Chosun Ilbo.

„O cantitate incredibilă de paraziţi a fost găsită în abdomen, aşa că avem probleme să-l tratăm”, a spus doctorul Lee. „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva la o persoană din Coreea, şi acesta poate aduce complicaţii grave.”

Şi medicul a adăugat:

„Am descoperit paraziţi care pur şi simplu nu se găsesc la oamenii din ţara noastră. În 20 de ani de când practic medicina, nu i-am văzut decât în cărţi. ”

Se pare că paraziţii erau viermi rotunzi, care se întâlnesc adesea în ţări precum Coreea de Nord, unde pământul arabil este fertilizat cu fecale umane.