În județul Tulcea patru tronsoane de Drumuri județene sunt închise circulatiei:- DJ 222 Două Cantoane – Beidaud – Sarighiol de Deal – limită jud. Constanța, -DJ 222 B Ceamurlia de Sus – Topolog, DJ 222 E Sarighiol de Deal – Casimcea,  DJ 223 A Enisala – Babadag. Din cauza a viscolului puternic s-au format suluri de zăpadă, iar circulația a fost întreruptă.

Pe sectoarele de drumuri care aparțin Direcției Regionale  de Autostrăzi și Drumuri Naționale Constanța sunt închise Autostrada Soarelui A2 și A4, Agigea –Ovidiu, precum și DN21 Slobozia-Călărași, DN22 Baia-Ovidiu, Dn22C Cernavodă-Murfatlar, DN 2A Hârșova-Ovidiu, DN3 Ostrov-Murfatlar, DN3 Ștefănești-Călărași, DN 38 Agigea-Vama Negru Vodă, Lehliu-fetești, DN 3CConstanța-Ovidiu.

În județul Constanța, o coloană de 40 mașini dinspre Medgidia spre Constanta s-a deplasat  cu sprijinul utilajelor de deszăpezire și a echipajelor mixte politiști și jandarmi. La Tortomanu o gravidă în 6-7 săptămîni, cu amenințare de avort, o gravidă la termen și un pacient cardiac, srabil, au fost preluați de o șenilată și transportatți la Spitalul Municipal Medgidia.

 

Te-ar putea interesa și: