ȘOC în showbiz! Este DIVORȚUL ANULUI, fanii au rămas FĂRĂ CUVINTE. Era CUPLUL PERFECT

ȘOC în showbiz! Este DIVORȚUL ANULUI, fanii au rămas FĂRĂ CUVINTE. Era CUPLUL PERFECT

Lumea showbiz-ului este în stare de șoc, după ce marele anunț a fost făcut. Un cuplu foarte îndrăgit în lumea mondenă divorțează, după trei ani frumoși de căsnicie.

Alice Peneacă și Bobby Păuneascu a aununțat că divorțează, confirmând astfel zvonurile deja existente în spațiul public.

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și s-au căsătorit acum trei ani. 

„Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok”, a declarat Alice Peneacă pentru perfecte.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta a vorbit deschis despre căsnicia sa, dar și despre ce înseamnă în general o relație perfectă: 

„Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest “act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația “perfectă” așa cum nici oamenii nu sunt perfecți. Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”.