Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚUL ANULUI în România! Ce au decis judecătorii în cazul Brigitte-Ilie Năstase
DIVORȚUL ANULUI în România! Ce au decis judecătorii în cazul Brigitte-Ilie Năstase

DIVORȚUL ANULUI în România! Ce au decis judecătorii în cazul Brigitte-Ilie Năstase

Judecătorii s-au pronunțat astăzi, la a adoua înfățișare a procesului de divorț pe care Brigitte Sfăt l-a intentat soțului său, Ilie Năstase, iar decizia nu este deloc în favoarea frumoasei brunete.

Astfel, judecătorii au decis să amâne termenul, din cauza unor acte e care brigitte le-a fi completat greșit, potrivit cancan.ro.

În ciuda insistențelor venite din partea lui ilie Năstase, Brigitte se ține fermă pe poziție și este în continuare hotărâtă să divorțeze de fostul tenismen.

Momentan, Brigitte este nevoită să rămână în continuare măritată cu Ilie Năstase. De vină ar fi cererea de chemare în judecată pe care Brigitte nu a completat-o așa cum i-au explicat magistrații, în primul termen.

„În baza art. 200 alin. 3 cod procedură civilă anulează cererea formulată de reclamanta Năstase Sanda – Brigitte pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii. Cu drept la cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au decis judecătorii.