Divorț Kevin Costner. Prima victorie: Pensia alimentară redusă la 63.000$ pe lună

Divorț Kevin Costner. Prima victorie: Pensia alimentară redusă la 63.000$ pe lună Kevin Costner bănuia că Baumgartner îl înșală. Acum totul a ieșit la iveală. Sursa foto Arhiva EVZ

Kevin Costner și fosta sa soție, Christine Baumgartner, sunt implicați într-o bătălie de divorț care pare să atragă atenția întregii lumi. Recent, judecătorul Thomas Anderle a decis că cererea lui Baumgartner de 161.000 de dolari pe lună ca pensie alimentară este excesivă. În contextul în care actorul a fost recent unicul susținător financiar al familiei, tensiunile sunt la cote maxime.

Divorț Kevin Costner. Actorul a reușit să obțină o victorie majoră în disputa de divorț cu fosta sa soție, Christine Baumgartner. Un judecător din orașul Santa Barbara, SUA, a redus suma pe care actorul trebuie să o plătească ca pensie alimentară pentru copii. De la 161.000 dolari la 63.000 dolari pe lună.

Aceasta este mai puțin de jumătate din suma pe care Christine Baumgartner o primea până acum. Considerabil mai mică decât ce solicitase. Christine Baumgartner a susținut că noua sa locuință de 40.000 de dolari pe lună nu este „comparabilă” cu proprietatea de 73 de milioane de dolari a lui Costner. În consecință, copiii ar trebui să locuiască cu ea într-o casă de 150.000 de dolari pe lună.

Divorț Kevin Costner, verdict neașteptat

Verdictul a fost pronunțat la sfârșitul unei audieri de două zile în care ambii foști soți au argumentat ce sumă consideră ei că ar fi „rezonabilă” ca pensie alimentară. După decizia instanței, Kevin Costner a declarat pentru Fox News Digital că „nu există câștigători” în această luptă juridică. Divorț Kevin Costner

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o notă pozitivă, Costner a lăudat abilitățile parentale ale fostei sale soții. „Ea este o mamă incredibilă. Vom găsi o cale să împărțim responsabilitățile, dar pentru moment trebuie să ne revenim”, a spus el.

Temeri de Viitor

Divorț Kevin Costner. Acesta a mărturisit în fața instanței una dintre cele mai mari temeri ale sale. Să fie forțat să accepte roluri nedorite. Doar pentru a putea plăti o pensie alimentară exagerată. "Casele mele din Aspen și de aici ar putea fi în pericol. Mi-am dedicat viața pentru a le construi ca locuri pentru mine, familia și prietenii mei," a afirmat el.

Un alt aspect incert se referă la viitorul profesional al actorului. Costner a dezvăluit că negocierile pentru un al șaselea sezon al popularului său show, Yellowstone, s-au întrerupt.După ce a refuzat să-și reducă cerințele salariale. Mai mult, actorul a investit 23 de milioane de dolari în actualul său proiect cinematografic, Horizon. Care este încă în stadiul de producție.

Regretă situația

Costner a exprimat și regretul față de sfârșitul mariajului lor de 18 ani: „Într-un fel sau altul, în această lume neobișnuită, nu am reușit să rămânem împreună. Și pentru asta, îmi pare rău.”

Un nou proces va avea loc în noiembrie pentru a stabili detalii legate de acordul prenupțial și de cererea Christinei Baumgartner pentru sprijin financiar. De menționat este faptul că Baumgartner a avut o victorie temporară în iunie, când pensia alimentară fusese stabilită la 129.000 dolari, însă aceasta a fost anulată.

Verdictul judecătorului a pus punct, cel puțin temporar, la divorț Kevin Costner. Un proces care a atras atenția publicului și care ridică întrebări despre cât de „rezonabile” pot fi sumele acordate în cadrul unor astfel de procese.