Victoria Răileanu a divorțat de Conrad Mericoffer, după un mariaj de câțiva ani, în urma căruia a rezultat și un copil, un băiețel care seamănă foarte bine cu mama lui.

Zvonurile despre o posibilă despărțire au apărut în urmă cu câteva luni, însă, până acum, cei doi nu au făcut declarații în acest sens.

Mai întâi au dispărut toate pozele în care apăreau împreună, iar apoi, blonda s-a afișat într-un restaurant cu Adrian Nartea, colegul ei din serialul „Vlad”, de la Pro TV, de altfel și personajul principal.


În luna Martie, actrița Victoria Răileanu și colegul ei, Adrian Nartea, din serialul „Vlad”, de la Pro TV, au fost văzuți împreună la un restaurant. Cei doi au stat minute bune de vorbă, iar la final s-au îmbrățișat cu multă afecțiune. Se zvonește că cei doi ar avea o relație, însă lucrurile nu sunt clare în acest moment.

Conrad Mericoffer, actor din serialul „Sacrificiul”, a a confirmat zvonurile separării de soția lui, în care a rămas în termeni buni. Cei doi se cunosc din timpul facultății, s-au căsătorit de tineri și au împreună un băiețel de 5 ani.

„Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol”, spunea Victoria Răileanu.

„Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine”, a declarat Conrad Mericoffer la acel moment, scrie Cancan.