Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚUL anului în ROMÂNIA! ILIE NĂSTASE și BRIGITTE SFĂT se SEPARĂ DEFINITV. Actele sunt deja la JUDECĂTORIE
DIVORȚUL anului în ROMÂNIA! ILIE NĂSTASE și BRIGITTE SFĂT se SEPARĂ DEFINITV. Actele sunt deja la JUDECĂTORIE

DIVORȚUL anului în ROMÂNIA! ILIE NĂSTASE și BRIGITTE SFĂT se SEPARĂ DEFINITV. Actele sunt deja la JUDECĂTORIE

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt aveau o relație încă din anul 2010, iar în 2013 au decis să își unească destinele și s-au căsătorit. Totuși, anul trecut relația lor a devenit din ce în ce mai grea, apărând certuri constante și scandaluri care vizau aventurile fostului mare tenismen.

În vara anului trecut, Brigitte a anunțat public că urmează să divorțeze de Năstase. Cei doi au încercat să se separe amiabil în decembrie, la notar, dar, din cauza disputelor cu privire la împărțirea bunurilor, cei doi nu au ajuns la o înțelegere.

 

 

"Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul ca non stop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o mașină nouă.

I-am dat un Mini Cooper , cu 30000 km la bord, și a făcut un scandal monstru.

Vreau sa înțelegeți faptul că anul trecut soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€……iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum ți tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți…..

Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină", scria Brigitte Sfăt în 2017, pe pagina personală de Facebook.

 

Pe site-ul Judecătoriei Sectorului 1 din București apare deja dosarul, depus miercuri, așa cum se poate vedea din captura de ecran atașată.

Sursa: Judecătoria Sectorului 1

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: