Un avion de mici dimensiuni sau un planor a fost observat în largul insulei Long Beach. Autoritățile americane au semnalat un avion de mici dimensiuni care s-ar fi prăbușit în Oceanul Atlantic, la aproximativ o milă distanță de coastă.

Potrivit oficialilor, aeronava a coborât în jurul orei 11.30 și a atins suprafața apei la aproximativ o milă distanță de coasta insulei Long Beach. Informația a fost transmisă autorităților de un martor care a asistat la prăbușirea aeronavei în apă.

O aeronavă se află în apă în largul insulei Long Beach, după cum informează oficialii din cadrul Gărzii de Coastă și de la oficiul șerifului din zonă. Conform informațiilor oficiale, la bordul aeronavei prăbușite s-a afla cel mult trei persoane. Garda de Coastă a confirmat că a trimis un elicopter și mai multe echipaje, în patrulare pentru a vedea despre ce este vorba.

Autoritățile nu pot spune deocamdată, având în vedere informațiile contradictorii care circulă, dacă este vorba despre un planor sau de un avion de mici dimensiuni. Deocamdată nu se știe oficial ce tip de aeronavă a fost implicată în acest eveniment. În timp ce unele surse raportează un avion de mici dimensiuni, altele vorbesc despre un planor.

Garda de Coastă a confirmat incidentul

Pe contul de Twitter al Gărzii de Coastă a fost postat în mesaj în care se arată că autoritățile caută un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit în larg. Echipele de salvatori au anunțat că vor oferi informații cu privire la rezultatele căutării pe măsură ce acestea vor apărea.

„Am primit un raport despre un accident de avion de pe Long Beach Island. Paza de coastă a primit un apel de la stația Air Atlantic City, iar echipajele de la stația Atlantic City și de la stația Barnegat Light au pornit în căutare”, se arată în mesajul de pe Twitter al Gărzii de Coastă.