Gabriel Harabagiu, viceprimarul municipiului Iași, l-a jignit în ședința Consiliului Local pe reprezentantul PNL, pe care l-a numit „agarici” și „pămpălău”, informează Digi24.

Și el consilier din partea liberalilor, Vlad Ghizdovăț a povestit pe Facebook întâmplarea. „Astăzi am avut ședință de CL. Vreau să vă arăt cum se adresează în ședință de plen viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu (mâna dreaptă a primarului Chirica), colegului meu Razvan Timofciuc, ca răspuns la o interpelare în care Răzvan a solicitat schimbarea componenței comisiei de analiză a situației amplasamentelor temporare pe locuri publice”, scrie Vlad Ghizdovăț.

După ce i se dă cuvântul, pesedistul Harabagiu îl numește pe Timofciuc „acest agarici al Consiliului Local, pentru că cu toții la școală am avut un pămpălău al clasei, și noi, în Consiliul Local, avem pămpălăul nostru, vă dați seama. Numai când mă uit la privirea dumnneavoastră, mă gândesc că avea dreptate domnul profesor Scripcaru, că trebuie să mergem să dăm și acel test. Dumneavoastră, cu siguranță, nu aveți cum să-l treceți. Nu vă rămâne decât să fiți pămpălăul nostru”, a spus viceprimarul Harabagiu.

Mai mult, Vlad Ghizdovăț acuză că respectiva comisie de analiză a amplasamentelor temporare pe locuri publice, condusă de viceprimarul Harabagiu, „are o activitate netransparentă, hotărând, în opinia noastră, într-un mod cu totul arbitrar cine poate închiria temporar domeniul public în vederea desfășurării de activități comerciale (amplasări de tonete, chioșcuri, tarabe cu flori, automate etc.)”.

Citește și: