Fostul manager al companiei PIMCO, Mohamed El-Erian, a demisionat după ce a citit o listă în care fiica sa a scris toate evenimentele de la care el a lipsit, după cum scrie Time. Rândurile pe care fetiţa i le-a „dedicat” tatălui ei sunt devastatoare potrivit jurnaliştilor.

Pierduse un lucru important

El-Erian şi-a anunţat demisia de la fondul de investitii PIMCO, care valorează trilioane de dolari, în luna ianuarie. Acesta a acordat în această vară un interviu pentru publicaţia Worth, în care explică decizia sa.
El povesteşte cum a întrebat-o pe fetiţă de ce nu îl ascultă atunci când îi cere să se spele pe dinţi şi aceasta i-a dat, în loc de răspuns, o listă cu 22 de lucruri pe care el le-a ratat din cauza muncii (începând de la jocuri şi până la paradele de Halloween).

"M-am simţit îngrozitor şi am adoptat o poziţie defensivă. Aveam o scuză bună pentru fiecare eveniment de la care lipsisem: călătorii, întâlniri importante, un apel telefonic urgent, taskuri urgente…Însă am realizat că pierdusem un lucru cu mult mai important", relatează El-Erian.