Evenimentul Zilei > Actualitate > Vreţi să aveţi DINŢII ALBI fără să vă coste NIMIC
Vreţi să aveţi DINŢII ALBI fără să vă coste NIMIC

Vreţi să aveţi DINŢII ALBI fără să vă coste NIMIC

Nimic mai simplu dar si extrem de ieftin. Cu siguranţă aveţi în casă sare granulată, iată ce trebuie să faceţi după ce aţi băut cafeaua sau după ce aţi mâncat ciocolată. Aveţi nevoie doar de sare grunjoasă de bucătărie neiodată (ca cea folosită pentru murături) sau sare de mare.

Apa cu sare îți albește dinții și îți păstrează gingiile sănătoase și puternice. Pentru că are efect antibacterian, te scapă de bacteriile care dau mirosul neplăcut și duc la apariția cariilor. În plus, sarea îți întărește smalțul dinților.

Adaugă o lingură de sare grunjoasă în jumătate de pahar de apă care a fost fiartă, apoi răcită. Amestecă bine pentru un minut, astfel încât să se formeze o spumă în pahar. Înlătur-o și ia cu periuța de dinți câteva cristale de sare din pahar. Spală-te pe dinți cu ele după fiecare masă, folosind apa din pahar.

Este recomandat să faceţi asta cel puţin o lună. Rezultatele sunt vizibile şi după prima săptămână. Recomandări: Pe perioada tratamentului renunţaţi la pasta de dinţi complet.

Mai este varianta cu sare de mare şi suc de lămâie. Se amestecă o jumătate de linguriţă de sare de mare, puţin suc de lămâie proaspăt şi o cantitate mică de pastă de dinţi. Aplicaţi amestecul pe dinţi şi lăsaţi-l să acţioneze timp de un minut, apoi clătiţi bine gura.