Potrivit Radio Dinamo 1948, Negoiţă şi Claudiu Florică s-au înţeles deja asupra preţului pentru pachetul majoritar de acţiuni.

„Dupa cum stiti deja, Claudiu Florica negociaza de cateva luni preluarea clubului de la Ionut Negoita. Omul de afaceri a ramas singurul in cursa pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni si astazi cei doi au avut intalnirea decisiva. Pana acum s-au analizat documentele financiare-contabile ale clubului si astazi urma sa se discute termenii financiari.

Din informatiile Radio Dinamo1948, Ionut Negoita si Claudiu Florica au batut palma si s-au inteles asupra termenilor financiari finali, urmand ca in cateva saptamani sa se semneze actele. Astfel, era Negoita se apropie de final si in cateva saptamani, Dinamo va avea un nou actionar majoritar!!!”, anunţa Radio Dinamo 1948.

Omul de afaceri Claudiu Florică a lansat, în urmă cu 5 ani Regal Sport Club din Bucureşti care are un parteneriat cu academia lui Atletico Madrid.

Echipa a ajuns în 2018 la CSA Steaua, noua echipă a Armatei, iar în prezent şi-a schimbat numele şi se numeşte ACS Centrul de Performanţă Rapid Bucuresti.

Claudiu Florica a fost partener de afaceri cu Călin Popescu Tăriceanu şi a fost implicat în celebru dosar Microfost care a trimis în spatele gratiilor mai mulţi deminitari şi oameni de afaceri, potrivit sport.ro