De altfel, Andra Gogan, cea care a intrat Cartea Recordurilor drept copilul care a susţinut cel mai lung concert live, de trei ore şi jumătate, a fost şi cea care a prezentat spectacolul. Fetele au avut astfel ocazia să-şi întânească idolul faţă în faţă.

Fenomenul „Violetta”

Serialul „Violetta” este o combinaţie de muzică, dragoste, umor şi suspans, care s-a dovedit a fi de mare succes la nivel internaţional. Considerat prima telenovelă pentru copii, serialul este dublat în 15 limbi și urmărit de peste 45 de milioane de persoane. „Violetta” s-a clasat pe primul loc între personajele preferate ale fetelor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

„Violetta” a avut un succes imens şi cu produsele personalizate, în diverse categorii precum articole de modă, produse pentru casă, papetărie, accesorii, cosmetice, jucării, electronice, cărţi şi reviste, înregistrând vânzări de peste trei milioane de cărţi şi un milion de jurnale numai în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Artiștii din „Violetta” au obținut numeroase discuri de platină, cu vânzări de peste două milioane de unităţi în lumea întreagă.