Evenimentul Zilei > Justitie > DIICOT a greșit adresa iar pentru familia din respectiva casă a urmat HAOSUL. Situația INCREDIBILĂ în care mascații și-au arătat PUTEREA: Au sărit gardul, chiar dacă poarta era DESCHISĂ
DIICOT a greșit adresa iar pentru familia din respectiva casă a urmat HAOSUL. Situația INCREDIBILĂ în care mascații și-au arătat PUTEREA: Au sărit gardul, chiar dacă poarta era DESCHISĂ

DIICOT a greșit adresa iar pentru familia din respectiva casă a urmat HAOSUL. Situația INCREDIBILĂ în care mascații și-au arătat PUTEREA: Au sărit gardul, chiar dacă poarta era DESCHISĂ

O noapte de concediu pentru familia unui om de afaceri din București a devenit una greu de uitat, după ce mascații de la DIICOT au gresit adresa și au intrat peste ei în casă. Ba mai mult, potrivit victimei, mascații au sărit gardul al ei în curte chiar dacă poarta era deschisă.

Aflat în casa de concediu din Gorj, bărbatul s-a trezit cu mascații și procurorii DIICOT în zorii zilei. Aceștia căutau un suspect pentru fraude informatice, dar se pare că greșiseră adresa, arată protv.

Soția omului de afaceri a leșinat la vederea mascaților, și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Adrian Marcu a ajuns împreună cu soția și fiul minor la casa de vacanță, dar dis de dimineață, oamenii legii au sărit gardul (CHIAR DACĂ POARTA ERA DESCHISĂ) și au intrat peste ei în casă.

"Când soțul meu a deschis ușa, că au vrut să spargă usa, au pus mâna pe el să îl pună jos și am leșinat jos lângă perete, mi s-a făcut rău. Au zis că fac percheziție pe numele lui Marius Panduru. I-am spus că nu locuiește niciun Marius Panduru. Le-am arătat buletinele, le-au pozat și tot nu ne credeau că aici nu locuiește Marius Panduru. Ne-au întrebat a cui e casa, le-am spus că e casa fratelui meu și au zis ce cautam noi aici de la București", a declarat Maria Marcu, soția omului de afaceri.

"Le-am zis, domnule dacă nu e ceea ce căutați dumneavoastră, vă rugăm frumos să părăsiți locația. Stai domnule, că nu ne dai dumneata afara așa. Au făcut percheziții. Nu, dar nu le venea să creadă, că au trei surse sigure. Cum domnule dvs., DIICOT-ul el mai tare din România, dați buzna peste oameni în casă, copilul mic dormea, sotia e cu un infarct”, a povestit și Adrian Marcu.

După două ore, anchetatorii au părăsit în cele din urmă locuința și au mers la adresa corectă. Oamenii sunt deciși să ceară daune, dupa cele întâmplate.

Suspectul căutat de anchetatori a fost ridicat de la noua adresa, și dus la sediul DIICOT Pitești.