Personajul cel mai urât al Bundesliga, preşedintele lui Hoffenheim, Dietmar Hopp, ar putea să devindă foate rapid un protagonist important la nivel mondial al luptei împotriva coronavirus. După cum relatează Der Spiegel, o societate din propietatea sa, Cuervac, cu sediul în Tubing, lucrează la descoperirea unui vaccin capabil să cotrasteze Covid-19.

Numărul unu de la Hoffenheim, luat la ţintă cu dure contestaţii de fanii din jumătate din Germania pentru dezinvoltura financiară cu care gestionează clubul şi pentru a fi ocolit regula care interzice ca majoritatea acţiunilor unei echipe de fotbal să fie deţinute de o singură persoană, ar fi refuzat să vândă vaccinul, odată descoperit, lui Trump, împiedicând astfel ca acesta să devină propietate exclusivă a Statelor Unite.

De la preşedintele de club cel mai urât din Germania, la imaginea luptei împotriva pandemiei  Hopp a declarat: „Cuervac studiază vaccinul împotriva coronavirus pentru a ajuta toată lumea nu numai anumite regiun şi în maniera solidară în toată lumea. Şi aş fi foarte fericit dacă acest rezultat va fi pozitiv prin intermediul investiţiilor pe termen lung în Germania”.