Evenimentul Zilei > Social > Cea mai simplă și ieftină dietă. Scapi de 5 kilograme în 5 zile dacă știi cum să mănânci merele
Cea mai simplă și ieftină dietă. Scapi de 5 kilograme în 5 zile dacă știi cum să mănânci merele

Cea mai simplă și ieftină dietă. Scapi de 5 kilograme în 5 zile dacă știi cum să mănânci merele

Dieta cu mere este benefică pentru organism şi este uşor de urmat. Iar după 5 zile, corpul tău va începe să scape de toxine, metabolismul se va îmbunătăţi şi vei arde grăsimile.

În urma unei diete  de 5 zile cu mere, corpul tău va scăpa de toxine, rata metabolică se va îmbunătăți şi astfel procentul de grăsime corporală va scădea văzând cu ochii. Vedeta acestei diete de slăbire este, după cum bine aţi intuit, mărul, un fruct despre care se spune că ţine la distanţă atât dentistul cât şi nutriționistul.

Merele sunt fructele cel mai indicate în dietele de slăbire deoarece au puţine calorii (un măr conţine aproximativ 80 de calorii), sunt bogate în vitamine şi minerale, conţin multe fibre, scad nivelul coleserolului, ajută digestia, sunt săţioase, taie pofta de dulce şi elimină toxinele din corp.

Avantajele dietei cu mere

-Dieta nu presupune costuri foarte mari iar ingredientele sunt uşor de găsit şi de preparat

-Planul dietei este uşor de urmat

-Este încurajat consumul de apă

-Favorizează detoxifierea organismului, pierderea în greutate şi previne constipaţia

În prima zi de dietă, nu ai voie să consumi altceva decât mere

Dar nu mai mult de 1,5 kg. Consumă merele la cele trei mese principale.

In a doua zi de dietă, meniul este ceva mai variat. Astfel, la micul-dejun trebuie să consumi doar mere, la prânz un mar, o salată de legume şi două felii de brânză slabă stropită cu zeamă de lămâie. La cină, ai voie să consumi doar trei mere.

În cea de-a treia zi,  un mar, o felie de pâine integrală cu o felie de șuncă de curcan. La prânz, poți mânca o salată verde, cu ceapă şi doi morcovi rași şi un măr la desert. Cina constă din trei mere.

In cea de-a patra zi, la micul-dejun poți manca un măr, o felie de pâine integrală cu o felie de șuncă slabă de pui sau de curcan. Pentru prânz, pregateşte-ţi o salată de legume fierte, dar fără cartofi si 200 g ton în conserva. Si, desigur, nelipsitul măr. La cina, mănâncă un bol de lapte degresat cu cereale si trei mere.

În cea de-a cincea zi si ultima zi a dietei cu mere, la micul-dejun un ou fiert. Îl poți mânca alături de o felie de pâine integrală. Nu uita de măr. La prânz, poţi consuma o salată de crudități cu 200 g carne de vită sau de pui şi un măr. Cina constă din trei mere.

Recomandări pentru rezultate optime

Pentru o pierdere mai rapidă a kilogramelor în plus, este recomandat ca, pe toata durata dietei, să consumi cât mai multă apă şi două căni de ceai verde în fiecare zi. Nu te apuca, totuși, de această cură de slăbire fără să consulți medicul, mai ales dacă știi că ai probleme cu stomacul.

Pe lângă pierderea kilogramelor în plus, dieta cu mere ajuta la detoxifierea organismului şi combate constipația.

Nu uita că orice cură de slăbire are rezultate mai bune şi mai rapide dacă este însoțită şi de exercițiu fizic. Chiar dacă nu ești un împătimit al sălilor de fitness, o plimbare de 30-60 de minute zilnic, în pas alert, poate face minuni, scrie timpul.md.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: