Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicolae Dică a semnat! Gigi Becali, nevoit să caute alte soluții
Nicolae Dică a semnat! Gigi Becali, nevoit să caute alte soluții

Nicolae Dică a semnat! Gigi Becali, nevoit să caute alte soluții

Tehncianul Nicoale Dică (38 de ani) a semnat pe trei ani cu FC Argeș (Liga a 2-a), deși Gigi Becali a anunțat că-l vrea înapoi la FCSB în cazul unui refuz al lui Edi Iordănescu.

M-a refuzat, merge la FC Argeș! Încercam să rezolvăm cu Edi Iordănescu. Dacă nu vine el, atunci discutăm cu Walter Zenga”, a spus Gigi Becali, la Pro TV.

Astăzi, clubul din Trivale a anunțat colaborarea cu „Dicanio”. Nicolae Dică a parafat un contract valabil pe trei sezoane cu cu piteștenii, iar obiectivul echipei este promovarea în Liga 1. Cu Dică antrenor, FC Argeș a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă.

Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe 3 sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager.

Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I”, a declarat Nicolae Dică.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: