Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluirile Principelui Nicolae
Dezvăluirile Principelui Nicolae

Dezvăluirile Principelui Nicolae

Într-un interviu pentru o publicație elvețiană, Nicolae al României a făcut dezvăluiri despre culisele îndepărtării sale din Casa Regală.

„N-am primit niciodată o explicație credibilă din partea familiei mele. Decizia a fost luată fără să fiu informat, în timp ce mă aflam în vacanță în Croația. Am fost convocat la Bucureşti şi am fost primit în biroul în care bunicul meu a fost forțat să abdice în 1947, de către mătuşa mea, unchiul meu şi un membru al cabinetului. Am primit o copie a deciziei, fără niciun cuvânt drept explicație. N-am văzut niciodată actul original şi nici n-am mai putut să vorbesc cu bunicul meu până la sfârşitul vieții sale. În mod evident, am fost şocat”, a declarat fostul principe Nicolae pentru publicația elvețiană L’Illustré.

 

Dezvăluirea unui zbor

Îndepărtarea sa din Casa Regală nu a fost singura dezvăluire făcută de fostul Principe. Acesta și-a anunțat fanii prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram că, după aproape șase luni de la nunta sa cu Alina, au plecat în luna de miere. Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Ai doar o lună de miere”, a scris Nicolae pe contul său, în dreptul anunțului privind plecarea în Thailanda.