Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri uluitoare din nebunia „Asia Expres”
Dezvăluiri uluitoare din nebunia „Asia Expres”

Dezvăluiri uluitoare din nebunia „Asia Expres”

Cel de-al treilea sezon a fost parcă mai palpitant decât primele două și a fost câștigat de cuplul Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

După ce filmările au luat sfârșit iar concurenții și întreaga tehnică s-au întors acasă, au început comentariile despre ceea ce s-a întâmplat în timpul filmărilor.

Sorin Bontea a publicat o fotografie în descrierea căreia a explicat ce i-a făcut Alina Ceușan.

„Când mergi în Asia Express cu Alina Ceuşan n-ai cum să scapi de modă. Nu mă întrebați de unde sunt ochelarii, că nu știu”, a glumit chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram.

Colegul său de competiţie şi glume, Răzvan Fodor i-a dat imediat replica, online: I-ai furat ,până la urmă???

Altfel, îndrăgitul chef pare să fie în formă, spre deosebire de zilele solicitante din finalul competiţiei ce i-a dus popularitatea pe noi culmi. La întoarcerea victorioasă din Asia, Sorin Bontea declara: „m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă”.

A treia ediţie a show-ului „Asia Express” a debutat la jumătatea lui februarie, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe minut, iar în ultimele ediții a atins noi recorduri de audiență.

Primul sezon, câștigat de Ana Baniciu și Raluka, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda.

Al doilea sezon Asia Express, filmat în India și Sri Lanka, a fost câștigat de CRBL și Oase.

Pe 22 aprilie, la marea finală a celei de a treia ediţii a „Asia Express”, cuplul Sorin Bontea şi Răzvan Fodor a fost declarat câştigător şi şi-au adjudecat marele premiu în valoare de 30.000 euro, potrivit b1.ro